ETF1-2

1. CREATIVITEIT

Tijdens de training zoeken we steeds naar nieuwe bewegingen om te maken. Ook op plekken waar we al duizend keer hebben geoefend. Hiervoor is veel creativiteit nodig.

2. VOORUITGANG

Het is belangrijk dat we rustig aan vooruitgang boeken binnen Freerunning en parkour. Het gaat hierbij niet om steeds verder te kunnen springen, maar om meer controle te krijgen over de bewegingen. Het uiteindelijke doel van onze training is om oude en nieuwe sprongen gecontroleerd uit te kunnen uitvoeren. We nemen hiervoor de tijd en we laten ons lichaam rustig aan mee bewegen.

3. VRIENDEN

De vriendschap binnen Freerunning en parkour is geweldig. Overal ter wereld trainen we met mensen en kunnen we terecht voor een slaapplaats én fantastische momenten. Door Freerunning en parkour leer je veel nieuwe mensen, uit binnen- en buitenland kennen, die allemaal dezelfde vriendschappelijke mentaliteit delen.

4. AVONTUUR EN REIZEN

Bij Freerunning en parkour zoeken we naar nieuw avontuur en nieuwe uitdagingen. Hiervoor reizen wij graag de hele wereld rond.

5. VEILIGHEID

Je leert snel in te schatten of je een sprong veilig kan maken of niet. Het is heel belangrijk dat je goed luistert naar je lichaam en jezelf niet te ver pusht. Controleer ook steeds goed of je omgeving veilig is om in te bewegen!

6. RESPECT VOOR DE OMGEVING

Als wij ergens trainen, respecteren wij de omgeving. We zorgen ervoor dat we niets beschadigen en geen overlast bezorgen. Elke spot is voor ons een speeltuin en daar zorgen we goed voor.

VIC_8337_503_7557.FUN

Freerunning en parkour is fun! We lachen veel en houden van een gezellige sfeer. We proberen elkaar te helpen en tips te geven.

8. AANDACHT VOOR MILIEU EN NATUUR

We hebben veel respect voor het milieu en de natuur. Door vaker buiten te trainen, waardeer je de natuur ook meer. Dit draagt bij aan ons ecologisch bewustzijn.

9. ONTDEKKEN

Freerunning en parkour gaat over verkennen en ontdekken. We speuren zoveel mogelijk plekken af om nieuwe trainspots te vinden en mooie uitzichten te ontdekken.

10. JONG BLIJVEN

Freerunning en parkour houdt ons jong van geest, zodat het kind in ons blijft bestaan.

Bron: © KNGU/JUMP