De trainingen worden door een ervaren docent gegeven. Momenteel is Bart van der Linden onze docent. Bart is een ervaren freerunner en reist de hele wereld over om deel te nemen aan internationale freerun jams en competities. Kijk wat Bart allemaal kan via de volgende link op YouTube of op #TheBartLife.

Afspraken m.b.t. de trainingen

  1. Een kwartier voor het begin van de training gaat de buitendeur open en mag je naar binnen. Ben je eerder of later, dan bel je aan.
  2. Als je omgekleed bent wacht je in de kantine totdat de trainer je binnenroept.
  3. Als je een keer niet kunt hoef je dit níet te laten weten. Als je vaker dan één training niet kunt komen, dan wel graag even goed doorgeven zodat we ons geen zorgen hoeven maken 🙂
  4. Trainen doen we op blote voeten of gymschoenen
  5. Als je tijdens de training wilt drinken mag je een flesje water mee de zaal innemen. Zet deze op de bank aan de zijkant en drink wanneer je wilt. Al het andere drinken behalve water mag niet de zaal in: dit blijft in het kleedlokaal of in de kantine.
  6. Opruimen doen we samen. Moet je echt eerder weg? Laat dit de trainer dan vooraf weten.
  7. Je bent zelf verantwoordelijk voor je spullen. Alle kleding en tassen in het kleedlokaal, en waardevolle spullen thuis laten of op de stereo in de zaal leggen. Dit is wel op eigen risico!

Gouden regels

  1. Doe wat je kunt. Doe nog niet wat je niet kunt. En doe wat je bijna kunt of wat je wilt leren samen met een trainer of iemand die het wel kan.
  2. Samen houden we elkaar uit het ziekenhuis. Kijken dus, kijk om je heen en houd rekening met elkaar.
  3. Iedereen mag precies dat doen waar hij of zij zich fijn bij voelt. Of dat nu een huppelsprongetje of een driedubbele salto is: alles is goed en iedereen respecteert elkaar en de moves die hij of zij maakt.